×
Home Nieuws Livescore

El Ahmadi enthousiast over PSV-target Itakura uit Mönchengladbach.

El Ahmadi enthousiast over PSV-target Itakura uit Mönchengladbach.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 14:32 uur

Voormalig middenvelder Karim El Ahmadi heeft zijn enthousiasme geuit over de mogelijke komst van de Japanse verdediger Ko Itakura naar PSV. Itakura, momenteel spelend voor Borussia Mönchengladbach, staat hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren. El Ahmadi gelooft dat de toevoeging van de talentvolle Japanner een positieve impuls kan geven aan het team van PSV.

Hoewel El Ahmadi optimistisch is over de potentiële transfer, erkent hij ook dat er obstakels kunnen zijn op de weg naar de komst van Itakura. De voormalige Feyenoord-speler benadrukt dat het belangrijk is om realistisch te blijven en dat er altijd uitdagingen en complicaties kunnen ontstaan in het transferproces. Desondanks blijft El Ahmadi hoopvol dat PSV erin zal slagen om Itakura aan te trekken en zo de verdediging van het team te versterken.

De ervaren El Ahmadi, die zelf jarenlang actief was in de Eredivisie, begrijpt het belang van een solide verdediging voor een succesvol team. Hij gelooft dat Itakura met zijn kwaliteiten en potentieel een waardevolle aanwinst zou zijn voor PSV. De supporters van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar de ontwikkelingen rondom de mogelijke transfer van de Japanse verdediger en hopen op een positieve uitkomst voor hun geliefde club.