×
Home Nieuws Livescore

Sam Beukema nog niet opgeroepen voor Oranje elftal

Sam Beukema nog niet opgeroepen voor Oranje elftal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 14:16 uur

Jonge verdediger Sam Beukema blijft geduldig wachten op zijn kans om opgeroepen te worden voor het Nederlands elftal. Ondanks dat bondscoach Ronald Koeman onlangs de eerste voorselectie van 'een nieuw tijdperk' heeft aangekondigd, werd Beukema niet opgenomen in de selectie. De talentvolle verdediger van Bologna blijft echter vastberaden en hoopt zich komend seizoen te laten gelden met zijn optredens in de Champions League.

Met zijn ogen gericht op een plek in Oranje, zal Beukema er alles aan doen om zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Europese clubvoetbal. De 22-jarige speler is vastbesloten om zijn kwaliteiten te tonen en zo de aandacht van de bondscoach te trekken. Zijn deelname aan de prestigieuze Champions League biedt hem een uitgelezen kans om zijn talent en potentieel te laten zien aan het Nederlandse publiek en de voetbalwereld.

Terwijl Beukema zich voorbereidt op het nieuwe seizoen, weet hij dat zijn prestaties in de Champions League cruciaal zullen zijn voor zijn kansen op een oproep voor het Nederlands elftal. De verdediger is vastbesloten om te schitteren op het Europese toneel en zo zijn droom om voor Oranje uit te komen te verwezenlijken. Met zijn ambitie en vastberadenheid zal Beukema er alles aan doen om zijn naam te vestigen als een van de opkomende talenten in het Nederlandse voetbal.