×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles jaagt op Cambuur-spits Milan Smit

Go Ahead Eagles jaagt op Cambuur-spits Milan Smit
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 13:56 uur

Go Ahead Eagles heeft zijn zinnen gezet op de transfer van SC Cambuur-spits Milan Smit, zo heeft ESPN gemeld. De 21-jarige aanvaller staat hoog op het verlanglijstje van de club uit Deventer, die hem ziet als de ideale opvolger van Victor Edvardsen. Edvardsen zelf staat in de belangstelling van diverse Europese clubs, waardoor Go Ahead Eagles snel moet handelen om de aanvalslinie te versterken.

Milan Smit wordt gezien als een veelbelovend talent in het Nederlandse voetbal en heeft bij SC Cambuur laten zien over veel scorend vermogen te beschikken. Met zijn jeugdige leeftijd en doelgerichtheid past hij perfect in het plaatje van Go Ahead Eagles, dat ambitieus is en zich wil mengen in de strijd om de bovenste plekken in de Keuken Kampioen Divisie.

De directie van Go Ahead Eagles is vastberaden om Milan Smit naar Deventer te halen en is momenteel in gesprek met SC Cambuur over een mogelijke transfer. De supporters van de club kijken reikhalzend uit naar de komst van de talentvolle spits en hopen dat hij snel zijn handtekening zal zetten onder een contract bij de club. Met de eventuele komst van Milan Smit hoopt Go Ahead Eagles de aanvalslinie te versterken en zo klaar te zijn voor een succesvol seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.