×
Home Nieuws Livescore

NEC TD verklaart vertraging transfer Bart van Rooij naar Twente

NEC TD verklaart vertraging transfer Bart van Rooij naar Twente
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 13:08 uur

NEC's technisch directeur, Carlos Aalbers, heeft eindelijk de sluier opgelicht over de vertraagde transfer van Bart van Rooij naar FC Twente. In een openhartig gesprek met De Gelderlander onthulde Aalbers dat NEC bereid was om mee te werken aan de transfer, zij het tegen een prijs die recht deed aan de marktwaarde van de talentvolle verdediger.

Volgens Aalbers was het geen kwestie van onwil vanuit NEC om Van Rooij te laten gaan, maar eerder een kwestie van het bewaken van de financiële belangen van de club. De technisch directeur benadrukte dat NEC altijd bereid is om mee te denken en tot overeenstemming te komen, zolang de geboden prijs recht doet aan de kwaliteiten van de speler en de marktstandaarden weerspiegelt.

Hoewel de transfer van Van Rooij naar FC Twente enige tijd op zich liet wachten, lijkt de deal nu eindelijk in kannen en kruiken te zijn. Aalbers sprak zijn vertrouwen uit in een succesvolle afronding van de overgang en wenste Van Rooij het beste in zijn verdere carrière bij zijn nieuwe club. Met deze transfer laat NEC zien dat het vasthoudt aan zijn principes en niet zomaar toegeeft aan externe druk, maar altijd streeft naar een eerlijke en rechtvaardige deal voor alle betrokken partijen.