×
Home Nieuws Livescore

PSV aast op Poolse linksback Nicola Zalewski van AS Roma.

PSV aast op Poolse linksback Nicola Zalewski van AS Roma.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 12:32 uur

PSV Eindhoven heeft zijn oog laten vallen op Nicola Zalewski, de talentvolle Poolse linksback van AS Roma. De 21-jarige verdediger staat hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren als potentiële versterking voor de linksbackpositie in het Philips Stadion. Met zijn jeugdige leeftijd en veelbelovende talent zou Zalewski een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van PSV.

De interesse van PSV in Zalewski komt op een moment dat de club op zoek is naar versterkingen om de concurrentie aan te gaan in zowel de Eredivisie als in Europa. De linksbackpositie is een gebied waar de club zich wil versterken en Zalewski wordt gezien als een speler die perfect in het plaatje past van het type voetbal dat PSV nastreeft.

Met zijn snelheid, technische vaardigheden en verdedigende kwaliteiten heeft Zalewski al indruk gemaakt bij AS Roma en in de Poolse nationale jeugdteams. PSV zal echter de nodige concurrentie kunnen verwachten in de strijd om zijn handtekening, aangezien meerdere clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van de jonge linksback.

De komende weken zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen PSV en AS Roma over een mogelijke transfer van Zalewski. De Eindhovenaren hopen de Poolse verdediger te kunnen overtuigen om voor een avontuur in de Eredivisie te kiezen en zo een belangrijke versterking te worden voor het team van trainer Roger Schmidt.