×
Home Nieuws Livescore

Manchester City bevestigt terugkeer Gündogan na kort Barcelona-avontuur

Manchester City bevestigt terugkeer Gündogan na kort Barcelona-avontuur
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 12:24 uur

Manchester City heeft vandaag officieel aangekondigd dat Ilkay Gündogan terugkeert naar de club. De Duitse middenvelder maakt de overstap van FC Barcelona, waar zijn verblijf slechts één seizoen duurde. Gündogan, die eerder al succesvol was bij Manchester City, keert nu terug naar het Etihad Stadium om opnieuw zijn kwaliteiten te tonen.

De transfer van Gündogan naar Barcelona vorig jaar was een verrassende wending in zijn carrière, maar het bleek geen langdurig avontuur te zijn. Na slechts één seizoen in Spanje heeft de middenvelder besloten om terug te keren naar de Premier League en zich opnieuw aan te sluiten bij Manchester City. De fans van de club zullen ongetwijfeld verheugd zijn met zijn terugkeer.

Gündogan zal bij Manchester City herenigd worden met zijn voormalige teamgenoten en coach, en hij zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten op het middenveld zal hij een waardevolle toevoeging zijn voor de ploeg van manager Pep Guardiola. De supporters van Manchester City kunnen uitkijken naar de terugkeer van deze getalenteerde speler en hopen op succes in het komende seizoen.