×
Home Nieuws Livescore

Kroes wil Bergwijn verkopen, Vink verbaasd over Ajax-situatie

Kroes wil Bergwijn verkopen, Vink verbaasd over Ajax-situatie
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 11:08 uur

Het lijkt erop dat er wat transfergeruchten rondzingen in de Nederlandse voetbalwereld. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Alex Kroes, de technisch directeur van Ajax, zijn zinnen gezet op het verkopen van Steven Bergwijn. De aanvaller, die momenteel amper speeltijd krijgt bij de Amsterdamse club, lijkt op de radar te staan van Kroes voor een mogelijke transfer.

Voormalig profvoetballer en analist Marciano Vink heeft zijn verbazing geuit over de situatie van Bergwijn bij Ajax. Vink begrijpt niet waarom de talentvolle aanvaller zo weinig aan spelen toekomt en is van mening dat Bergwijn meer kansen verdient. De Oranje-international zou volgens Vink juist beter gepresenteerd kunnen worden aan potentiële geïnteresseerde clubs, om zo zijn marktwaarde te verhogen.

Een interessante wending in dit verhaal is de rol van Francesco Farioli, die volgens Vink een rol had kunnen spelen in het promoten van Bergwijn op de transfermarkt. Farioli, die mogelijk betrokken is bij de zaakwaarneming van Bergwijn, had volgens de analist de aanvaller in de etalage kunnen zetten en zo de interesse van andere clubs kunnen wekken. Het blijft echter afwachten hoe deze transferperikelen zich verder zullen ontwikkelen en of Bergwijn daadwerkelijk een nieuwe club zal vinden.