×
Home Nieuws Livescore

Napoli en PSG strijden om handtekening Jerdy Schouten

Napoli en PSG strijden om handtekening Jerdy Schouten
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 10:16 uur

Napoli heeft plannen om snel in actie te komen voor de Nederlandse voetballer Jerdy Schouten, zo meldt het gerenommeerde Italiaanse sportmedium La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse club lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in de middenvelder en wil mogelijk spoedig contact leggen met hem en zijn huidige club om een mogelijke transfer te bespreken.

Naast Napoli blijft ook Paris Saint-Germain een potentiële bestemming voor Schouten. De Franse topclub heeft nog altijd interesse in de talentvolle speler en houdt de ontwikkelingen rondom zijn toekomst nauwlettend in de gaten. Een overstap naar de Ligue 1 behoort dus nog steeds tot de mogelijkheden voor de 24-jarige Nederlander.

Met Napoli en Paris Saint-Germain als potentiële bestemmingen, lijkt Jerdy Schouten een spannende zomermercato tegemoet te gaan. De middenvelder, die momenteel uitkomt voor Bologna in de Serie A, zal mogelijk binnenkort een belangrijke beslissing moeten nemen over zijn toekomst en welke club hij volgend seizoen zal vertegenwoordigen. Voetbalfans wereldwijd zullen ongetwijfeld met interesse de ontwikkelingen rondom deze veelbelovende speler volgen.