×
Home Nieuws Livescore

Michiel Kramer onthult diabetes diagnose bij tienjarige zoon

Michiel Kramer onthult diabetes diagnose bij tienjarige zoon
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 10:08 uur

Voormalig Eredivisie-spits Michiel Kramer heeft onlangs onthuld dat hij een zware tijd heeft doorgemaakt tijdens de zomerstop van het Nederlandse voetbalseizoen. De ervaren aanvaller deelde dit persoonlijke nieuws eerder al tijdens een uitzending van Studio Voetbal. In een recent interview met Sportnieuws heeft Kramer echter nog meer emotioneel beladen informatie gedeeld: zijn tienjarige zoon Jordan is gediagnosticeerd met diabetes.

De voetballer, die momenteel uitkomt voor RKC Waalwijk, sprak openhartig over de schokkende ontdekking van de medische aandoening bij zijn jonge zoon. Kramer benadrukte de impact die deze diagnose heeft gehad op zijn gezin en hoe ze samen proberen om te gaan met deze nieuwe realiteit. Ondanks de uitdagingen die diabetes met zich meebrengt, blijft de voormalige profvoetballer positief en vastberaden om zijn zoon de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden.

De bekendmaking van de gezondheidsproblemen van Jordans heeft de voetbalwereld diep geraakt en heeft geleid tot een golf van steunbetuigingen voor de familie Kramer. Michiel Kramer heeft laten zien dat zijn kracht en vastberadenheid niet alleen op het voetbalveld liggen, maar ook in zijn rol als liefhebbende vader die vastbesloten is om zijn zoon te helpen bij het omgaan met zijn nieuwe medische situatie.