×
Home Nieuws Livescore

Weghorst wacht op Ajax, Kroes wil drietal verkopen

Weghorst wacht op Ajax, Kroes wil drietal verkopen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 09:32 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Wout Weghorst naar Ajax nog steeds in de wacht staat. De spits zit nog altijd in de wachtkamer, wachtend op groen licht voor de overstap. Ondertussen heeft Alex Kroes, de technisch directeur van Ajax, plannen om een aantal spelers te verkopen. Naast het drietal dat naar Jong Ajax zal worden verplaatst, staan ook Diant Ramaj, Chuba Akpom en Steven Bergwijn op de verkooplijst.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Kroes bezig is met het herstructureren van de selectie van Ajax. Weghorst, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een transfer naar de Amsterdamse club, lijkt geduldig te moeten afwachten tot de deal rond is. De onderhandelingen zijn nog gaande en het is nog onduidelijk wanneer de transfer definitief zal worden afgerond.

De plannen van Kroes om ook Ramaj, Akpom en Bergwijn te verkopen, tonen aan dat Ajax serieus werk maakt van het versterken van het team. Met deze mogelijke uitgaande transfers lijkt de club ruimte te willen maken voor nieuwe aanwinsten. Het belooft een interessante periode te worden voor zowel Ajax als de genoemde spelers, die mogelijk binnenkort een nieuwe stap in hun carrière zullen zetten.