×
Home Nieuws Livescore

Teze maakt indruk bij AS Monaco in Franse media

Teze maakt indruk bij AS Monaco in Franse media
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 09:16 uur

Jonge Nederlandse verdediger Jordan Teze maakt indruk op de Franse media tijdens zijn eerste persconferentie bij AS Monaco. De voormalige PSV-speler weet direct de aandacht te trekken met zijn optreden en weet donderdag tijdens zijn introductie al indruk te maken. Teze, die onlangs de overstap maakte naar de Franse club, weet de journalisten te imponeren met zijn volwassenheid en duidelijke visie op zijn transfer naar het buitenland.

Tijdens het persmoment legt Teze openhartig uit wat de beweegredenen waren achter zijn beslissing om naar Frankrijk te vertrekken. De talentvolle verdediger benadrukt dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging en dat AS Monaco de perfecte club was om zich verder te ontwikkelen. Met zijn doelgerichtheid en vastberadenheid weet Teze de Franse pers te overtuigen van zijn ambities en vastberadenheid om succesvol te zijn in zijn nieuwe avontuur.

De transfer van Jordan Teze naar AS Monaco wordt met veel enthousiasme ontvangen door zowel de Nederlandse als Franse voetbalwereld. De jonge verdediger wordt gezien als een veelbelovend talent en zijn indrukwekkende optreden tijdens zijn eerste persmoment bevestigt dit alleen maar. Met zijn professionaliteit en vastberadenheid lijkt Teze klaar te zijn om een belangrijke rol te spelen in het team van AS Monaco en zijn stempel te drukken op het Franse voetbal.