×
Home Nieuws Livescore

Olivier Aertssen van Ajax naar PEC Zwolle: definitief?

Olivier Aertssen van Ajax naar PEC Zwolle: definitief?
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 08:56 uur

Jonge verdediger Olivier Aertssen verruilt Ajax voor PEC Zwolle, zo heeft De Telegraaf gemeld. De twintigjarige talentvolle speler staat voor een belangrijke beslissing, aangezien vrijdag zal worden bepaald of zijn overstap naar de Zwolse club permanent zal zijn of dat hij op huurbasis zal worden uitgeleend.

Aertssen, die zijn opleiding genoot bij de jeugdacademie van Ajax, staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel om uit te groeien tot een vaste waarde in het Nederlandse voetbal. De transfer naar PEC Zwolle biedt hem de kans om meer speeltijd en ervaring op te doen in de Eredivisie, wat cruciaal is voor zijn verdere ontwikkeling als profvoetballer.

De jonge Belgische verdediger wordt met open armen ontvangen door PEC Zwolle, dat hoge verwachtingen heeft van zijn bijdrage aan het team. De club ziet in Aertssen een waardevolle aanwinst die de defensie kan versterken en een belangrijke rol kan spelen in het streven naar sportief succes. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Aertssen en PEC Zwolle, aangezien de definitieve beslissing over zijn transfer snel zal worden genomen.