×
Home Nieuws Livescore

Trainer Jagiellonia Białystok hoopvol voor return tegen Ajax

Trainer Jagiellonia Białystok hoopvol voor return tegen Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 08:48 uur

Trainer Adrian Siemieniec van het Poolse Jagiellonia Białystok blijft optimistisch voor de returnwedstrijd tegen Ajax. Ondanks de 1-4 nederlaag in eigen huis, gelooft de coach dat zijn team nog steeds kans maakt om de achterstand goed te maken. Siemieniec is vastberaden om zijn spelers te motiveren en tactische aanpassingen te maken om een verrassende comeback te realiseren.

Met de steun van het fanatieke thuispubliek hoopt Siemieniec dat Jagiellonia Białystok een sterke prestatie kan neerzetten tegen de Nederlandse topclub. De trainer benadrukt het belang van discipline en vastberadenheid in de aanloop naar de cruciale wedstrijd. Hij is ervan overtuigd dat zijn spelers zullen vechten voor elke bal en de supporters trots zullen maken met hun inzet op het veld.

Siemieniec erkent de kwaliteit van Ajax, maar is vastbesloten om zijn eigen team te laten zien wat ze waard zijn. De trainer benadrukt het belang van geloof en doorzettingsvermogen in moeilijke tijden. Met een positieve instelling en een gedisciplineerde aanpak hoopt Siemieniec dat Jagiellonia Białystok een historische overwinning kan behalen en zichzelf kan bewijzen tegen een gerenommeerde tegenstander als Ajax.