×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona bereikt akkoord met Federico Chiesa voor transfer.

FC Barcelona bereikt akkoord met Federico Chiesa voor transfer.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 08:40 uur

FC Barcelona heeft een grote stap gezet in het versterken van hun aanvalslinie door een persoonlijk akkoord te bereiken met Federico Chiesa, zo heeft het Spaanse Sport gemeld. De Catalanen werden deze zomer in verband gebracht met verschillende talentvolle spelers, waaronder Nico Williams, Rafael Leão en Jadon Sancho. Na een periode van speculatie lijkt het er nu op dat de Italiaanse aanvaller de voorkeur geniet en op weg is naar Camp Nou.

Chiesa, die momenteel speelt voor Juventus, staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid. Zijn komst naar Barcelona zou een welkome toevoeging zijn aan het team, dat op zoek is naar versterking na een teleurstellend seizoen. Met zijn ervaring in de Serie A en de Italiaanse nationale ploeg, zou Chiesa een belangrijke rol kunnen spelen in de ambities van Barcelona om weer succesvol te worden op zowel nationaal als internationaal niveau.

De transfer van Chiesa naar Barcelona markeert een nieuwe fase in de wederopbouw van het team onder leiding van coach Ronald Koeman. De Nederlandse trainer heeft al aangegeven dat hij op zoek is naar versterkingen om de selectie te versterken en competitiever te maken. Met Chiesa als mogelijke aanwinst, lijkt Barcelona een belangrijke stap te zetten in de richting van het herstellen van hun dominantie in het Spaanse voetbal en daarbuiten.