×
Home Nieuws Livescore

Angst bij Feyenoord voor doorgaan Klassieker na politiestakingen

Angst bij Feyenoord voor doorgaan Klassieker na politiestakingen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 08:32 uur

Bij Feyenoord heerst momenteel bezorgdheid over de vraag of de Klassieker volgende week zondag wel doorgang kan vinden. Mikos Gouka, die als clubwatcher voor het Algemeen Dagblad fungeert, heeft aangegeven dat er binnen de club angst heerst vanwege de politiestakingen die afgelopen weekend plaatsvonden tijdens de Eredivisie-wedstrijden.

De zorgen binnen de Rotterdamse club zijn ontstaan door de onzekerheid die de politiestakingen met zich meebrengen. De Klassieker tegen Ajax is een van de meest beladen wedstrijden in het Nederlandse voetbal en het is van groot belang dat deze zonder problemen kan worden gespeeld. De vrees bestaat dat de veiligheid rondom de wedstrijd in het geding kan komen door de mogelijke afwezigheid van politie-inzet.

Feyenoord en de autoriteiten zijn momenteel in overleg om te bepalen of de wedstrijd op een veilige manier kan plaatsvinden. De club en haar supporters hopen uiteraard dat er een passende oplossing wordt gevonden, zodat de Klassieker zoals gepland kan doorgaan. De komende dagen zullen cruciaal zijn in het bepalen van de situatie en het nemen van eventuele maatregelen om de wedstrijd te kunnen laten plaatsvinden.