×
Home Nieuws Livescore

Ajax ruikt groepsfase Europa League na hattrick Akpom

Ajax ruikt groepsfase Europa League na hattrick Akpom
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 08:24 uur

Ajax heeft een grote stap gezet richting de groepsfase van de Europa League na een overtuigende 1-4 overwinning op Jagiellonia Białystok. De Engelse spits Chuba Akpom was de absolute held van de avond door een indrukwekkende hattrick op zijn naam te zetten in Polen. Zijn doelpunten waren van onschatbare waarde voor het team van trainer Francesco Farioli, die de lof krijgt toegezwaaid van de Nederlandse ochtendkranten.

Met deze belangrijke zege ruikt Ajax de groepsfase van de Europa League al bijna. De spelers en fans kunnen voorzichtig beginnen te dromen van Europese avonden vol spanning en sensatie. Akpom's uitmuntende prestatie zal nog lang worden herinnerd door de supporters, die vol lof zijn over zijn doeltreffendheid voor het doel.

Trainer Farioli kan trots zijn op zijn team, dat met overtuiging en vastberadenheid de wedstrijd in Polen heeft gedomineerd. De Nederlandse ochtendkranten zijn lovend over de tactiek en het spel van Ajax, en zien de ploeg als een serieuze kanshebber voor een succesvol Europees avontuur dit seizoen. Met nog enkele belangrijke wedstrijden te gaan, lijkt Ajax op de goede weg te zijn naar een plek in de groepsfase van de Europa League.