×
Home Nieuws Livescore

Berghuis straalt na glansrol en zege Ajax

Berghuis straalt na glansrol en zege Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 08:16 uur

Na de overtuigende 1-4 overwinning van Ajax op Jagiellonia Białystok in de play-offs van de Europa League, straalt Steven Berghuis van tevredenheid. De Nederlandse spelmaker was een absolute uitblinker tijdens de wedstrijd in Polen en kijkt met een glimlach terug op zijn prestatie. Berghuis, die een belangrijke rol speelde in de aanval van Ajax, toonde zijn klasse en liet zien waarom hij een waardevolle toevoeging is aan het team.

Naast zijn eigen succes was Berghuis ook verheugd voor zijn teamgenoot Chuba Akpom. De aanvaller speelde een belangrijke rol bij de overwinning en wist zelfs het net te vinden. Berghuis prees Akpom om zijn inzet en doeltreffendheid in de wedstrijd en benadrukte het belang van teamwork binnen het team van Ajax. Samen zorgen zij voor een sterk collectief dat tot grootse prestaties in staat is.

Met deze overwinning heeft Ajax een belangrijke stap gezet richting de groepsfase van de Europa League. Berghuis en zijn medespelers tonen aan dat zij klaar zijn voor de uitdagingen die komen en dat zij vastberaden zijn om ver te komen in het toernooi. De supporters kunnen dan ook rekenen op spannende wedstrijden en hopelijk nog meer successen in Europa voor Ajax dit seizoen.