×
Home Nieuws Livescore

Pastoor lovend over houding Ajax in winst op Jagiellonia

Pastoor lovend over houding Ajax in winst op Jagiellonia
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 00:32 uur

Trainer Alex Pastoor was vol lof over het optreden van Ajax in hun recente wedstrijd tegen het Poolse Jagiellonia Białystok, waar de Amsterdammers met 1-4 wisten te winnen. De voormalige voetballer en huidige analist deelde zijn bewondering voor de houding en prestaties van het team tijdens een interview met Ziggo Sport. Pastoor benadrukte dat hij genoten had van het spel dat Ajax liet zien en prees de vastberadenheid en professionaliteit van de spelers op het veld.

De coach was vooral onder de indruk van de manier waarop Ajax zich presenteerde en de wedstrijd domineerde. Hij merkte op dat de spelers een sterke teamgeest toonden en goed samenwerkten om de overwinning veilig te stellen. Pastoor prees ook de tactische keuzes van de trainer en de manier waarop het team deze uitvoerde op het veld. Hij gelooft dat deze wedstrijd een goed voorbeeld was van wat Ajax kan bereiken wanneer ze op deze manier blijven spelen.

Pastoor sprak ook zijn vertrouwen uit in de toekomst van Ajax en gelooft dat ze op de goede weg zijn om succes te behalen in zowel nationale als internationale competities. Hij benadrukte het belang van consistentie en vastberadenheid in het streven naar overwinningen en prestaties op topniveau. De coach kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van het team en is optimistisch over wat de toekomst voor Ajax in petto heeft.