×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer lovend over comeback en hattrick-held Akpom.

Ajax-trainer lovend over comeback en hattrick-held Akpom.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 23 augustus 2024 00:08 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli is vol lof over de veerkracht van zijn team na een moeilijke start in de wedstrijd tegen Jagiellonia Białystok. Ondanks een vroege tegenslag slaagde Ajax erin om zich te herpakken en uiteindelijk met overtuigende cijfers van 1-4 te winnen. Tijdens een interview met Ziggo Sport besprak Farioli de positieve punten van zijn ploeg en gaf hij zijn mening over Chuba Akpom, de speler die een indrukwekkende hattrick scoorde tegen de Poolse tegenstander.

Farioli benadrukte de mentale weerbaarheid van zijn spelers en prees hun vermogen om zich terug te vechten na een moeilijke start. De trainer was tevreden met de manier waarop Ajax zich herpakte en uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe trok. Hij benadrukte het belang van veerkracht en vastberadenheid in het behalen van overwinningen, en prees zijn team voor de getoonde strijdlust.

Daarnaast sprak Farioli lovend over Chuba Akpom, die met zijn hattrick een belangrijke bijdrage leverde aan de overwinning. De trainer prees de kwaliteiten van Akpom en benadrukte zijn waarde voor het team. Farioli is ervan overtuigd dat Akpom een belangrijke speler kan zijn voor Ajax in de komende wedstrijden en is blij met de vorm waarin de aanvaller verkeert.