×
Home Nieuws Livescore

PSV biedt 11,5 miljoen voor Ko Itakura: BILD.

PSV biedt 11,5 miljoen voor Ko Itakura: BILD.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 23:24 uur

PSV heeft zijn zinnen gezet op de Japanse verdediger Ko Itakura en is vastberaden om hem naar Eindhoven te halen. De club heeft een concreet bod van 11,5 miljoen euro uitgebracht bij zijn huidige club Borussia Mönchengladbach, zo meldt de Duitse krant BILD. Itakura, die momenteel actief is in de Bundesliga, staat hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren vanwege zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel om een belangrijke speler te worden in de Eredivisie.

De 24-jarige Itakura heeft indruk gemaakt met zijn optredens in Duitsland en wordt gezien als een veelbelovend talent met een grote toekomst voor zich. PSV ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team en is bereid om fors te investeren om hem binnen te halen. Met het bod van 11,5 miljoen euro hoopt de club uit Eindhoven Borussia Mönchengladbach te overtuigen om de Japanner te laten gaan.

De transfer van Itakura naar PSV zou een belangrijke stap zijn voor zowel de speler als de club. Voor Itakura betekent het een kans om zich verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving en zijn talenten te laten zien op het hoogste niveau. Voor PSV zou de komst van de Japanse verdediger een versterking betekenen voor de defensie en een signaal naar de concurrentie dat de club ambitieus is en bereid is om te investeren in kwaliteit. Het is nu afwachten hoe Borussia Mönchengladbach zal reageren op het bod van PSV en of de transfer daadwerkelijk tot stand zal komen.