×
Home Nieuws Livescore

Pastoor prijst diepte Ajax en looft Mika Godts

Pastoor prijst diepte Ajax en looft Mika Godts
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 22:24 uur

Trainer en analist Alex Pastoor heeft zijn lof geuit over de indrukwekkende diepte in het spel van Ajax tijdens een recent interview met Ziggo Sport. Tijdens de rust van het duel tussen Ajax en Jagiellonia Białystok deelde Pastoor zijn bewondering voor de manier waarop de Amsterdamse club zich op het veld manifesteerde. Vooral de prestaties van Mika Godts wisten de aandacht van Pastoor te trekken en hem te imponeren.

Pastoor, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte de impact van de diepte in het spel van Ajax en hoe dit de tegenstanders in verlegenheid bracht. De tactische keuzes en het vermogen van de spelers om ruimte te creëren en benutten, werden door de ervaren trainer geprezen. Met name de rol van Godts in het team werd door Pastoor uitgelicht als een cruciale factor in het succes van Ajax.

De lovende woorden van Alex Pastoor zullen ongetwijfeld een boost geven aan het zelfvertrouwen van de spelers van Ajax, terwijl de fans zich verheugen op wat de rest van het seizoen zal brengen. Met de steun van een ervaren analist als Pastoor en de groeiende diepte in hun spel, lijkt Ajax goed op weg om successen te behalen in zowel nationale als internationale competities.