×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord overweegt verkoop Wålemark aan Sturm Graz

Feyenoord overweegt verkoop Wålemark aan Sturm Graz
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 22:16 uur

Feyenoord staat mogelijk op het punt om afscheid te nemen van Patrik Wålemark, aangezien de Oostenrijkse club Sturm Graz naar verluidt een aanbieding heeft gedaan voor de speler. Het nieuws over de mogelijke transfer werd gemeld door 1908.nl, wat de Rotterdamse club voor een interessante keuze plaatst. Wålemark, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord, zou de kans kunnen krijgen om zijn carrière voort te zetten bij de Oostenrijkse grootmacht.

De interesse van Sturm Graz in de speler kan een nieuwe wending geven aan de toekomst van Wålemark, die mogelijk een overstap naar de Oostenrijkse competitie overweegt. Voor Feyenoord betekent dit nieuws dat ze moeten beslissen of ze de aanbieding van Sturm Graz accepteren en Wålemark laten gaan, of dat ze ervoor kiezen om de speler in Rotterdam te houden en zijn ontwikkeling verder te stimuleren.

De mogelijke transfer van Patrik Wålemark naar Sturm Graz zou een opmerkelijke stap zijn in zijn loopbaan, aangezien de Oostenrijkse club bekend staat als een van de grootmachten in het Oostenrijkse voetbal. Het is afwachten hoe Feyenoord zal reageren op het bod van Sturm Graz en of Wålemark zelf openstaat voor een overstap naar de club. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van de talentvolle speler en zijn mogelijke transfer naar Sturm Graz.