×
Home Nieuws Livescore

BBC ontslaat Jermaine Jenas wegens 'ongepast gedrag'

BBC ontslaat Jermaine Jenas wegens 'ongepast gedrag'
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 22:08 uur

Voormalig voetballer Jermaine Jenas is onlangs ontslagen door de BBC vanwege beschuldigingen van 'ongepast gedrag' op de werkvloer. De Britse omroep heeft besloten om Jenas de laan uit te sturen na een intern onderzoek naar zijn gedrag. De oud-voetballer, die na zijn actieve carrière als analist en presentator werkzaam was bij de BBC, moet nu zijn biezen pakken.

Jenas, die bekendheid verwierf als speler bij clubs als Tottenham Hotspur en Newcastle United, stond bij de BBC voornamelijk bekend om zijn analyses en commentaar tijdens voetbalwedstrijden. Zijn ontslag komt als een verrassing voor velen in de sportwereld, aangezien hij een geliefde en gerespecteerde persoonlijkheid was binnen de omroep.

De exacte aard van het 'ongepaste gedrag' waar Jenas van wordt beschuldigd, is nog niet openbaar gemaakt door de BBC. Het is echter duidelijk dat de omroep geen tolerantie heeft voor dergelijke overtredingen en streng optreedt tegen medewerkers die zich hieraan schuldig maken. Jenas zelf heeft nog niet gereageerd op zijn ontslag en het is onduidelijk wat zijn toekomstplannen zullen zijn na zijn gedwongen vertrek bij de BBC.