×
Home Nieuws Livescore

Marcus Pedersen officieel naar Torino op huurbasis

Marcus Pedersen officieel naar Torino op huurbasis
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 21:32 uur

De Nederlandse voetballer Marcus Pedersen heeft een nieuwe stap gezet in zijn carrière door zich officieel aan te sluiten bij de Italiaanse club Torino. Dit nieuws is bevestigd door de Italianen via hun eigen communicatiekanalen. De Serie A-club heeft de rechtsback in eerste instantie op huurbasis overgenomen van Feyenoord, maar de deal bevat ook een verplichte koopoptie.

Pedersen, die bekend staat om zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten, zal nu de kans krijgen om zijn talenten te laten zien in een van de meest prestigieuze competities van Europa. De overgang naar Torino markeert een belangrijke mijlpaal in de loopbaan van de jonge speler, die hoopt zich verder te ontwikkelen en te groeien als profvoetballer.

De supporters van Torino kijken reikhalzend uit naar de komst van Pedersen en hopen dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. Met zijn ervaring en vastberadenheid op het veld, wordt de Nederlandse rechtsback gezien als een veelbelovende aanwinst voor de club. De fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien en zijn prestaties te bewonderen in het iconische shirt van Torino.