×
Home Nieuws Livescore

Dybala verkiest AS Roma boven Al Qadsiah transfer

Dybala verkiest AS Roma boven Al Qadsiah transfer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 21:24 uur

Paulo Dybala heeft besloten om AS Roma trouw te blijven, ondanks eerdere speculaties over een mogelijke overstap naar Al Qadsiah in Saudi-Arabië. De Argentijnse spelmaker leek op weg te zijn naar een nieuw avontuur, maar via zijn social media kanalen heeft Dybala aangegeven dat hij niet zal vertrekken. Dit nieuws volgt nadat Fabrizio Romano al had gemeld dat de deal met Al Qadsiah van de baan was.

De fans van AS Roma zullen opgelucht ademhalen nu Dybala heeft bevestigd dat hij zijn toekomst aan de club verbindt. De creatieve aanvaller, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelpunten, blijft dus een belangrijke spil in het team van de Italiaanse club. Dybala's beslissing om te blijven zal ongetwijfeld de ambities van AS Roma versterken in hun streven naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa.

De wending in het verhaal rond Dybala's toekomst zorgt voor opluchting bij de clubleiding en de supporters, die de Argentijnse sterspeler graag in het shirt van AS Roma willen zien schitteren. Met Dybala aan boord kan de club blijven bouwen aan een sterk team dat hoge ogen wil gooien in de Serie A en in internationale competities. Dybala's loyaliteit aan AS Roma zal ongetwijfeld de band tussen de speler en de fans versterken en voor een positieve sfeer binnen de club zorgen.