×
Home Nieuws Livescore

Ajax vliegensvlug langs Jaliellonia Bialystok dankzij Akpom

Ajax vliegensvlug langs Jaliellonia Bialystok dankzij Akpom
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 21:16 uur

In een spectaculaire comeback heeft Ajax de 1-0 achterstand tegen Jaliellonia Bialystok razendsnel weten weg te werken. Het was een magische samenwerking tussen Steven Berghuis en Chuba Akpom die de Amsterdammers weer op gelijke hoogte bracht. Berghuis leverde een sublieme assist af, waarna Akpom koelbloedig de bal in het net wist te schieten, tot groot enthousiasme van het publiek in de Johan Cruijff ArenA.

De snelle gelijkmaker zorgde voor een golf van energie bij Ajax, dat vervolgens de druk op de tegenstander opvoerde. Met sprankelend spel en aanvallende impulsen probeerden de Amsterdammers de voorsprong te pakken en de wedstrijd volledig naar zich toe te trekken. De supporters werden op het puntje van hun stoel gebracht door de ontketende Ajax-aanval, die keer op keer gevaar stichtte voor het doel van Jaliellonia Bialystok.

De veerkracht en vastberadenheid van Ajax werden beloond toen Akpom opnieuw toesloeg en de Amsterdammers op voorsprong zette. Met een doelpunt vol klasse en finesse bracht de spits zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee de comeback compleet was. Ajax hield stand en sleepte uiteindelijk de overwinning binnen, tot grote vreugde van de spelers, staf en supporters. Het was een avond vol spektakel en emotie in de Johan Cruijff ArenA, waar Ajax op indrukwekkende wijze de overwinning wist te behalen.