×
Home Nieuws Livescore

Pastoor: Defensie Jagiellonia Białystok zorgenkind tegen aanvallend Ajax

Pastoor: Defensie Jagiellonia Białystok zorgenkind tegen aanvallend Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 21:08 uur

Trainer Alex Pastoor van Jagiellonia Białystok heeft aangegeven dat zijn team defensief zal spelen in de aanstaande wedstrijd tegen Ajax. De Nederlandse analist, die momenteel werkzaam is bij de Poolse club, heeft echter twijfels over de verdediging van zijn ploeg. In een interview met Ziggo Sport liet Pastoor doorschemeren dat hij zich zorgen maakt over de defensieve stabiliteit van Jagiellonia Białystok.

Pastoor, die bekend staat om zijn tactische inzicht, benadrukte dat een sterke verdediging cruciaal zal zijn in het duel met de Nederlandse topclub. Hij is van mening dat zijn spelers zich goed moeten organiseren en compact moeten verdedigen om de aanvallen van Ajax te kunnen weerstaan. Ondanks zijn twijfels is Pastoor echter vastberaden om zijn team optimaal voor te bereiden op de confrontatie met de Amsterdamse club.

De wedstrijd tussen Jagiellonia Białystok en Ajax belooft een interessant tactisch schouwspel te worden, waarbij de defensieve aanpak van de Polen mogelijk een cruciale rol zal spelen. Supporters kunnen zich verheugen op een spannend duel waarin beide teams tot het uiterste zullen gaan om de overwinning binnen te slepen. Het is aan trainer Alex Pastoor om zijn spelers klaar te stomen voor deze uitdagende wedstrijd en te bewijzen dat Jagiellonia Białystok ook defensief sterk voor de dag kan komen tegen een tegenstander van formaat als Ajax.