×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag opgelucht door Zirkzee's snelle goal voor United

Ten Hag opgelucht door Zirkzee's snelle goal voor United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 20:48 uur

In een spectaculaire wedstrijd tegen Fulham wist Joshua Zirkzee direct tot scoren te komen voor Manchester United, tot grote vreugde van manager Erik ten Hag. De Nederlandse coach is verheugd over de snelle impact die Zirkzee heeft gemaakt en prijst zijn doelpunt als een belangrijke bijdrage aan het team. Ten Hag, die eerder geduldig moest zijn met Rasmus Højlund, die lang moest wachten op zijn eerste doelpunt, is blij om te zien dat Zirkzee meteen zijn stempel drukt.

De vergelijking met Højlund lijkt Ten Hag te inspireren om geduldig te blijven en vertrouwen te hebben in zijn spelers. De Haaksbergenaar erkent het belang van doorzettingsvermogen en gelooft dat elke speler zijn moment zal vinden. Met Zirkzee's vroege succes in gedachten, kijkt Ten Hag vol vertrouwen naar de toekomst en hoopt hij dat zijn selectie blijft groeien en bloeien.

Als manager van Manchester United heeft Ten Hag hoge verwachtingen van zijn team en streeft hij naar consistente prestaties op het hoogste niveau. Met Zirkzee's directe impact als voorbeeld, is Ten Hag vastbesloten om zijn spelers te blijven motiveren en te streven naar nog meer succes. De coach blijft optimistisch over de potentie van zijn selectie en is vastberaden om samen met hen te blijven bouwen aan een sterk en competitief team.