×
Home Nieuws Livescore

Luiz Felipe verruilt Europa voor Saudi Pro League

Luiz Felipe verruilt Europa voor Saudi Pro League
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 19:16 uur

Opnieuw maakt een vooraanstaande voetballer de overstap naar de Saudi Pro League. Dit keer is het Luiz Felipe die Europa vaarwel zegt en zijn geluk gaat beproeven in de Saudi Pro League. De centrale verdediger verruilt Real Betis voor Al-Ittihad en is inmiddels gearriveerd in Saudi-Arabië om de laatste details van zijn transfer af te ronden, zo meldt de altijd goed geïnformeerde Fabrizio Romano.

Real Betis-trainer Manuel Pellegrini heeft er bij het bestuur van de club op aangedrongen om Felipe koste wat kost te behouden, maar na een bod van maar liefst 22 miljoen euro heeft Sevilla uiteindelijk toch toegegeven. Na Fabinho, Jota, Karim Benzema en N'golo Kanté is de Braziliaan de vijfde speler die de overstap maakt van Europa naar Al-Ittihad.

Pellegrini betreurt het vertrek van zijn verdediger ten zeerste. Het feit dat de transfermarkt al gesloten is, betekent dat Betis geen vervanger meer kan aantrekken. Dit terwijl de Spanjaarden al drie centrale verdedigers tot hun beschikking hebben en dit seizoen niet alleen in La Liga en de Copa del Rey, maar ook in de Europa League actief zullen zijn.