×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord vreest vertrek Geertruida, recordbedrag in zicht

Feyenoord vreest vertrek Geertruida, recordbedrag in zicht
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 11:12 uur

Feyenoord vreest nog steeds dat Lutsharel Geertruida zal vertrekken, meldt het Algemeen Dagblad. RB Leipzig heeft eerder deze week een derde bod uitgebracht bij de club, waardoor het recordbedrag voor Orkün Kökcü in zicht komt.

Geertruida, die al geruime tijd in de belangstelling staat van Leipzig, speelde vrijdagavond mee in de verloren wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. "Vooral voor hem was het verlies in de eigen Kuip tegen PSV een grote teleurstelling", aldus het AD. De aanvoerder van Feyenoord had graag nog een prijs willen winnen, maar weet dat er achter de schermen veel gaande is op het gebied van transfers.

Vertegenwoordigers van Leipzig hebben zich deze week voor de derde keer gemeld in Rotterdam met een nieuw bod om de 23-jarige verdediger naar de Bundesliga te halen. Naar verluidt bestaat het bod uit een vaste transfersom van 25 miljoen euro, met mogelijk nog bonussen en een doorverkooppercentage. "Het recordbedrag dat Feyenoord ontving van Benfica voor Orkün Kökcü komt nu in zicht, als Dennis te Kloese bereid is om mee te werken aan een vertrek", zo valt te lezen.

Het is nog onduidelijk hoe Feyenoord tegenover het nieuwe bod van Leipzig staat. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft onlangs laten weten dat Feyenoord erop gericht is om de geboren Rotterdammer bij de club te houden.