×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord geïnteresseerd in negentienjarige verdediger Sporting Portugal

Feyenoord geïnteresseerd in negentienjarige verdediger Sporting Portugal
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 20:16 uur

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op een veelbelovende verdediger uit Portugal, zo meldt de Portugese krant A Bola. De negentienjarige João Muniz van Sporting Portugal staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers. De jonge talentvolle verdediger heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en technische vaardigheden, waardoor hij nu in de belangstelling staat van de Nederlandse club.

Muniz wordt gezien als een opkomend talent in de Portugese voetbalwereld en zijn potentieel heeft de aandacht getrokken van Feyenoord. De club uit Rotterdam is op zoek naar versterking in de verdediging en ziet in de jonge Portugees een veelbelovende aanwinst voor de toekomst. Met zijn jeugdige leeftijd en al indrukwekkende prestaties op het veld, zou Muniz een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van Feyenoord.

Hoewel er nog geen concrete details zijn vrijgegeven over een mogelijke transfer, lijkt de interesse van Feyenoord in João Muniz serieus te zijn. De scouts van de club hebben de verdediger nauwlettend in de gaten gehouden en zijn potentieel erkend. Het is nu afwachten of de onderhandelingen tussen de twee clubs zullen leiden tot een overeenkomst, maar de fans van Feyenoord zullen ongetwijfeld hopen op de komst van deze veelbelovende jonge speler.