×
Home Nieuws Livescore

Brentford strikt Sepp van den Berg voor recordbedrag

Brentford strikt Sepp van den Berg voor recordbedrag
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 20:08 uur

Het is officieel: Sepp van den Berg maakt de overstap naar Brentford. De Engelse club heeft de Nederlandse verdediger donderdagavond met trots gepresenteerd als hun nieuwste aanwinst. Na een succesvolle periode bij Liverpool, waar hij zijn talent heeft laten zien, is Van den Berg klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière bij The Bees.

Brentford heeft naar verluidt een bedrag van maximaal 29 miljoen euro overgemaakt naar Liverpool om de transfer van Van den Berg mogelijk te maken. Deze investering onderstreept het vertrouwen dat de club heeft in de kwaliteiten van de jonge verdediger. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel om zich verder te ontwikkelen, lijkt Van den Berg een waardevolle toevoeging te zijn voor het team van Brentford.

De supporters van Brentford kunnen zich verheugen op de komst van Sepp van den Berg en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het versterken van de verdediging van de club. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn vastberadenheid om te slagen, lijkt Van den Berg goed te passen bij de ambitieuze plannen van Brentford. De fans kijken reikhalzend uit naar zijn debuut en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het team.