×
Home Nieuws Livescore

SC Heerenveen ziet ruildeal met Ajax in rook opgaan

SC Heerenveen ziet ruildeal met Ajax in rook opgaan
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 19:40 uur

Het lijkt erop dat de deal tussen SC Heerenveen en Ajax voor een spelersruil niet doorgaat. De Eredivisie-clubs hadden oorspronkelijk het plan om doelmannen Andries Noppert en Jay Gorter uit te wisselen, maar Gorter heeft besloten om niet over te stappen naar Heerenveen. Dit nieuws komt als een teleurstelling voor SC Heerenveen's technisch manager Ferry de Haan, die gehoopt had op een succesvolle overeenkomst.

De weigering van Jay Gorter om naar SC Heerenveen te gaan, werpt een schaduw over de onderhandelingen tussen de twee clubs. Gorter, die momenteel bij Ajax onder contract staat, lijkt vastbesloten te zijn om in Amsterdam te blijven en zijn carrière daar voort te zetten. Dit betekent dat de beoogde ruil met Andries Noppert van de baan is, wat voor SC Heerenveen een tegenvaller is.

Ferry de Haan, die als technisch manager verantwoordelijk is voor het transferbeleid van SC Heerenveen, zal nu op zoek moeten naar alternatieve opties om de selectie te versterken. De teleurstelling over het mislopen van de deal met Ajax zal ongetwijfeld heersen binnen de club, maar De Haan zal zich nu moeten richten op andere mogelijkheden om de ploeg te versterken voor het komende seizoen.