×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord kijkt naar Sparta-doelman Nick Olij als vervanger

Feyenoord kijkt naar Sparta-doelman Nick Olij als vervanger
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 19:08 uur

Feyenoord heeft al een oogje op een mogelijke vervanger voor doelman Justin Bijlow, die nog steeds bij de club is. Volgens bronnen van Voetbal International staat Sparta-doelman Nick Olij hoog op het lijstje van potentiƫle kandidaten voor De Kuip.

Met de geruchten over een mogelijke transfer van Bijlow die de ronde doen, lijkt Feyenoord proactief te handelen door alvast te kijken naar alternatieven. Olij, die momenteel onder contract staat bij Sparta Rotterdam, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en wordt gezien als een veelbelovende doelman in de Eredivisie.

De 26-jarige Olij zou een interessante optie kunnen zijn voor Feyenoord, gezien zijn ervaring en potentieel om een vaste waarde te worden in het doel van de Rotterdamse club. Het is echter nog afwachten of er daadwerkelijk concrete stappen worden gezet om Olij naar De Kuip te halen, maar de interesse lijkt in ieder geval serieus te zijn. Feyenoord-fans zullen met spanning afwachten hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen.