×
Home Nieuws Livescore

Southampton bereidt huurbod voor op Ramsdale van Arsenal

Southampton bereidt huurbod voor op Ramsdale van Arsenal
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 18:32 uur

In een onverwachte wending in de transfermarkt heeft Southampton plannen aangekondigd om een huuraanbod voor Aaron Ramsdale voor te bereiden, volgens berichten van Sky Sports. De doelman van Arsenal staat ook op de radar van Ajax tijdens deze transferperiode. Ondanks deze ontwikkelingen lijkt een transfer van Justin Bijlow naar Southampton slechts een kwestie van tijd, zoals Voetbal International meldt.

Ramsdale, die momenteel onder contract staat bij Arsenal, lijkt op weg te zijn naar een tijdelijke overstap naar Southampton. De Engelse goalie heeft de interesse gewekt van meerdere clubs, waaronder Ajax, maar het lijkt erop dat Southampton de eerste stap heeft gezet om hem binnen te halen voor het komende seizoen.

Terwijl de geruchtenmolen draait rond Ramsdale, is er ook nieuws over de Nederlandse doelman Bijlow. De jonge keeper, die momenteel bij Feyenoord speelt, wordt al enige tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Southampton. Volgens bronnen lijkt het erop dat de deal binnenkort beklonken zal worden, waardoor Bijlow de overstap zal maken naar de Engelse club.

De ontwikkelingen in de transfermarkt zorgen voor opwinding en speculatie onder voetbalfans, terwijl clubs hun zetten zorgvuldig overwegen in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Southampton lijkt vastbesloten om hun selectie te versterken met Ramsdale en Bijlow, wat voor interessante ontwikkelingen kan zorgen in de Premier League en daarbuiten. Voetbalfans zullen ongetwijfeld met spanning uitkijken naar verdere updates over deze mogelijke transfers.