×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo huurt Israëlische aanvaller Suf Podgoreanu

Heracles Almelo huurt Israëlische aanvaller Suf Podgoreanu
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 17:32 uur

Heracles Almelo heeft op donderdag een nieuwe aanwinst mogen verwelkomen in de vorm van de 22-jarige aanvaller Suf Podgoreanu, afgebeeld op de foto links. De jonge speler, tevens een international van Israël, zal de club komen versterken op huurbasis vanuit Maccabi Haifa. Met zijn talent en drive hoopt Podgoreanu een waardevolle toevoeging te zijn aan het team van Heracles Almelo.

De transfer van Suf Podgoreanu naar Heracles Almelo markeert een belangrijke stap in zijn carrière als voetballer. Als international van Israël heeft hij al laten zien over veel potentie te beschikken, en nu krijgt hij de kans om zich verder te ontwikkelen in de Nederlandse Eredivisie. De club en fans kijken reikhalzend uit naar wat Podgoreanu kan bijdragen aan het team.

Trainer van Heracles Almelo, Frank Wormuth, is verheugd met de komst van Suf Podgoreanu. Wormuth ziet in de jonge aanvaller een speler met veel kwaliteiten en een sterke werkethiek. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Podgoreanu een belangrijke rol gaan spelen in het aanvalsspel van de club. De trainer is ervan overtuigd dat de Israëlische international een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team en kijkt uit naar de samenwerking.