×
Home Nieuws Livescore

ADO Den Haag zonder uitsupporters tegen FC Den Bosch

ADO Den Haag zonder uitsupporters tegen FC Den Bosch
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 16:48 uur

ADO Den Haag zal het op vrijdag de 13e september moeten stellen zonder de aanmoediging van hun uitsupporters tijdens de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Deze maatregel is opgelegd door de KNVB als straf voor de ongeregeldheden die plaatsvonden tijdens de nacompetitiewedstrijd tussen Excelsior en ADO Den Haag in het afgelopen seizoen.

De straf is een gevolg van de onrust die ontstond tijdens de genoemde wedstrijd, waarbij supporters van ADO Den Haag betrokken waren bij incidenten. De KNVB heeft besloten om de club te straffen door hen de steun van hun uitsupporters te ontnemen bij de eerstvolgende uitwedstrijd.

Dit betekent dat ADO Den Haag het zonder de fanatieke aanmoediging van hun trouwe supporters zal moeten stellen in het duel tegen FC Den Bosch. De afwezigheid van de uitsupporters zal ongetwijfeld een impact hebben op de sfeer in het stadion en de spelers zullen het moeten doen zonder de steun van hun fanatieke achterban.

De club zal er alles aan moeten doen om desondanks een goede prestatie neer te zetten en de drie punten mee naar huis te nemen. Het is een uitdaging voor ADO Den Haag om zonder de steun van hun uitsupporters toch een overwinning te behalen en te laten zien dat zij als team sterk genoeg zijn om ook in lastige omstandigheden te presteren.