×
Home Nieuws Livescore

Jay Gorter wijst sc Heerenveen af na gesprek Van Persie

Jay Gorter wijst sc Heerenveen af na gesprek Van Persie
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 16:40 uur

Jonge doelman Jay Gorter heeft een opmerkelijke beslissing genomen na een gesprek met voetballegende Robin van Persie. Volgens bronnen van ESPN heeft Gorter ervoor gekozen om een aanbod van sc Heerenveen af te wijzen. Deze verrassende wending heeft ook gevolgen voor een mogelijke ruildeal met Andries Noppert, die op weg leek te zijn naar Ajax.

Het afwijzen van sc Heerenveen door Jay Gorter komt als een verrassing voor velen in de voetbalwereld. De jonge doelman stond bekend als een veelbelovend talent en leek op weg te zijn naar een overstap naar de Eredivisie-club. Echter, na een gesprek met Robin van Persie heeft Gorter besloten om een andere weg in te slaan.

De ruildeal die in de maak was tussen sc Heerenveen en Ajax, waarbij Andries Noppert betrokken was, is nu van de baan door de beslissing van Jay Gorter. Noppert leek op weg te zijn naar de Amsterdamse club, maar door de afwijzing van Gorter lijkt deze transfer niet door te gaan. Het is nog onduidelijk wat de volgende stappen zullen zijn voor zowel Gorter als Noppert na deze onverwachte ontwikkelingen in de transferperiode.