×
Home Nieuws Livescore

PSV-doelman Peersman op punt van vertrek naar Denemarken

PSV-doelman Peersman op punt van vertrek naar Denemarken
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 15:56 uur

PSV-doelman Kjell Peersman, die tot voor kort deel uitmaakte van de A-selectie, lijkt op het punt te staan om zijn avontuur bij de club uit Eindhoven te beëindigen. Volgens bronnen van het Eindhovens Dagblad is er serieuze interesse voor de talentvolle keeper vanuit zowel Denemarken als België.

Na een periode van onzekerheid over zijn toekomst bij PSV, lijkt Peersman nu dichter bij een vertrek te zijn. De doelman, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, heeft indruk gemaakt op scouts uit het buitenland. Zowel clubs uit Denemarken als België zien potentie in de jonge doelverdediger en zijn bereid om een bod uit te brengen.

Hoewel de exacte details van de interesse nog niet bekend zijn, wordt er verwacht dat de transfer van Peersman snel kan worden afgerond. PSV zal naar verluidt meewerken aan een eventuele overgang, aangezien de club de ontwikkeling van de talentvolle keeper wil stimuleren. Het vertrek van Peersman zou een verlies betekenen voor de Eindhovense club, maar tegelijkertijd biedt het de doelman de kans om zijn carrière elders voort te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.