×
Home Nieuws Livescore

Paul Pogba betrapt op doping: carrière krijgt nieuwe dreun

Paul Pogba betrapt op doping: carrière krijgt nieuwe dreun
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 18:16 uur

Het Italiaanse persbureau ANSA heeft schokkend nieuws naar buiten gebracht over voetballer Paul Pogba. De Franse international is betrapt op het gebruik van doping, zo meldt de bron. Volgens de berichten zou Pogba aan het begin van dit seizoen positief getest zijn.

De dopingtest vond plaats na de wedstrijd tegen Udinese in de Serie A op 20 augustus. Hierbij werd de middenvelder betrapt op het gebruik van testosteron. Ondanks deze positieve test, heeft Pogba nog wel gespeeld voor Juventus in de competitiewedstrijden tegen Bologna en Empoli. Echter, de Franse bondscoach Didier Deschamps heeft Pogba al voor de huidige interlandperiode aan de kant geschoven.

In 2016 maakte Pogba nog een spraakmakende transfer naar Manchester United, waarbij hij de duurste speler ter wereld werd met een transfersom van ruim honderd miljoen. Helaas kon hij bij United niet consistent aan de verwachtingen voldoen, waardoor hij in de zomer van 2022 terugkeerde naar Juventus. Ook daar heeft Pogba nog niet zijn oude vorm weten te vinden. De positieve dopingtest zal ongetwijfeld een grote tegenslag zijn in de carrière van de getalenteerde middenvelder.