×
Home Nieuws Livescore

Parzyszek waarschuwt Ajax voor trainer Jagiellonia Białystok.

Parzyszek waarschuwt Ajax voor trainer Jagiellonia Białystok.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 15:48 uur

Voormalig Eredivisie-spits Piotr Parzyszek heeft Ajax op scherp gezet voor hun aanstaande wedstrijd tegen Jagiellonia Białystok. Parzyszek, die eerder actief was bij clubs als PEC Zwolle en FC Emmen, is vol lof over de 32-jarige trainer van de Poolse landskampioen, Adrian Siemieniec. De Poolse coach heeft indruk gemaakt op Parzyszek en hij gelooft dat Siemieniec een geduchte tegenstander zal zijn voor de Amsterdammers.

Parzyszek, die zelf in Polen geboren is, kent het Poolse voetbal goed en weet wat voor uitdaging Ajax te wachten staat. Hij waarschuwt de spelers van de Amsterdamse club om niet te onderschatten wat Siemieniec en zijn team kunnen brengen. Met zijn ervaring in zowel de Nederlandse als Poolse competities, is Parzyszek goed geplaatst om in te schatten hoe de krachtsverhoudingen liggen en hij is ervan overtuigd dat Jagiellonia Białystok geen makkelijke tegenstander zal zijn voor Ajax.

De lof van Parzyszek voor Siemieniec en zijn team voegt een extra dimensie toe aan het aanstaande duel tussen Ajax en Jagiellonia Białystok. De Amsterdamse club zal extra alert moeten zijn en zich goed voorbereiden om een sterke tegenstander te kunnen verslaan. Met Parzyszek als insider die zijn kennis en ervaring deelt, belooft het een boeiende strijd te worden tussen de Nederlandse en Poolse ploeg.