×
Home Nieuws Livescore

Manchester United dichtbij transfer Ugarte van Paris Saint-Germain

Manchester United dichtbij transfer Ugarte van Paris Saint-Germain
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 14:48 uur

Manchester United staat op het punt om hun selectie te versterken met de komst van Manuel Ugarte. De Uruguayaanse middenvelder, momenteel spelend voor Paris Saint-Germain, lijkt hoogstwaarschijnlijk de overstap te maken naar de Engelse club. Volgens gerenommeerd transferexpert Fabrizio Romano bevinden de onderhandelingen tussen United en PSG zich in de laatste fase, wat betekent dat een deal op handen is.

Met de mogelijke komst van Ugarte hoopt Manchester United hun middenveld verder te versterken en meer diepte toe te voegen aan de selectie. De 20-jarige speler wordt gezien als een veelbelovend talent en zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer. De fans van United zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële bevestiging van deze transfer.

De transfer van Manuel Ugarte naar Manchester United zou een opmerkelijke stap zijn in zijn nog prille carrière. De Uruguayaan heeft indruk gemaakt bij PSG en lijkt nu klaar voor een nieuwe uitdaging in de Premier League. Met zijn technische vaardigheden en dynamiek op het veld zou Ugarte goed passen in het spel van Manchester United, dat streeft naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa.