×
Home Nieuws Livescore

Kieran Trippier mogelijk weg bij Newcastle United naar Premier League.

Kieran Trippier mogelijk weg bij Newcastle United naar Premier League.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 14:16 uur

Het lijkt erop dat Kieran Trippier binnenkort afscheid zal nemen van Newcastle United. Volgens bronnen van The Athletic staat de rechtsback op het punt om een overstap te maken naar een andere club in de Premier League. Ondanks zijn aanwezigheid bij Newcastle dit seizoen, heeft Trippier nog geen speelminuten weten te maken in het eerste elftal.

De geruchten over Trippier's vertrek hebben de voetbalwereld in spanning gebracht, aangezien de Engelse international een gewaardeerde speler is met veel ervaring op het hoogste niveau. Zijn mogelijke transfer binnen de Premier League zal ongetwijfeld de aandacht trekken van verschillende clubs die op zoek zijn naar versterking in de verdediging.

Newcastle United zal naar verwachting Trippier's vertrek betreuren, aangezien hij gezien wordt als een belangrijke speler binnen de selectie. De rechtsback heeft in het verleden bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor elk team waar hij deel van uitmaakt, en zijn mogelijke transfer zal dan ook een gevoelig verlies zijn voor de club.

Hoewel de details van de transfer nog niet officieel bevestigd zijn, lijkt het er sterk op dat Kieran Trippier spoedig een nieuw hoofdstuk zal beginnen in zijn carrière binnen de Premier League. Voetbalfans zullen met interesse uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze op handen zijnde transfer en naar welke club Trippier uiteindelijk zijn diensten zal aanbieden.