×
Home Nieuws Livescore

Ajax mengt zich in strijd om Zakaria El Ouahdi

Ajax mengt zich in strijd om Zakaria El Ouahdi
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 13:48 uur

Benfica en Ajax strijden om handtekening van Zakaria El Ouahdi

De Portugese topclub Benfica heeft al geruime tijd zijn zinnen gezet op de talentvolle Zakaria El Ouahdi van KRC Genk. Echter, volgens berichten van de Portugese sportkrant O Jogo, heeft Ajax zich nu ook gemeld als concurrent in de strijd om de handtekening van de veelbelovende speler. Benfica heeft tot op heden vier aanbiedingen gedaan aan Genk, maar deze zijn allemaal afgewezen door de Belgische club.

Met de opkomst van Ajax als mogelijke concurrent, groeit de vrees in Portugal dat de Amsterdamse club de deal met El Ouahdi kan dwarsbomen. De interesse van Ajax voegt een nieuwe dimensie toe aan de transferstrijd om de jonge speler, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en potentieel om uit te groeien tot een sterspeler.

De strijd om El Ouahdi belooft een spannende wending te nemen, aangezien zowel Benfica als Ajax vastberaden lijken om de speler aan hun selectie toe te voegen. Genk zal naar verwachting een stevige onderhandelingspositie innemen, gezien de afwijzing van eerdere aanbiedingen van Benfica en de toenemende interesse van Ajax. Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om Zakaria El Ouahdi.