×
Home Nieuws Livescore

Cancelo naar Saoedi-Arabië? Al Hilal biedt op City

Cancelo naar Saoedi-Arabië? Al Hilal biedt op City
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 13:16 uur

Manchester City-verdediger João Cancelo staat mogelijk voor een opmerkelijke transfer naar Saoedi-Arabië. Volgens gerenommeerd journalist Fabrizio Romano heeft Al Hilal een serieuze poging gedaan om de Portugees weg te lokken bij de Engelse grootmacht. De club uit Saoedi-Arabië heeft een concrete aanbieding neergelegd bij Manchester City, wat de toekomst van Cancelo in de Premier League onzeker maakt.

Cancelo, die bekend staat om zijn aanvallende kwaliteiten als rechtsback, zou een lucratief avontuur kunnen aangaan in het Midden-Oosten. Al Hilal lijkt vastberaden om de 27-jarige international binnen te halen en is bereid om financieel diep in de buidel te tasten om dit te bewerkstelligen. Voor Cancelo opent zich daarmee de mogelijkheid om een nieuw hoofdstuk aan zijn carrière toe te voegen in een totaal andere competitie.

De mogelijke transfer van João Cancelo naar Al Hilal zou een opmerkelijke wending betekenen in zijn loopbaan. Na succesvolle periodes bij clubs als Juventus en Valencia, heeft de Portugese verdediger zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler bij Manchester City. Het is nu echter de vraag of Cancelo de lokroep van het Midden-Oosten zal weerstaan en ervoor kiest om een nieuw avontuur aan te gaan bij Al Hilal.