×
Home Livescore

Mark van Bommel open voor overstap naar Saudi-Arabië

Mark van Bommel open voor overstap naar Saudi-Arabië
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 11 september 2023 18:08 uur

Voormalig voetbalicoon Mark van Bommel heeft onlangs de aandacht getrokken vanuit het verre Saudi-Arabië, waar Al Shabab naar verluidt interesse heeft getoond in de Nederlandse coach. In een exclusief interview met Het Nieuwsblad onthult Van Bommel dat hoewel de interesse nog niet concreet is, hij een mogelijke overstap niet bij voorbaat uitsluit.

De voormalige PSV- en VFL Wolfsburg-trainer geeft aan dat hij pas serieus zal nadenken over een eventuele overstap zodra de interesse daadwerkelijk wordt geconcretiseerd. "Er is zeker interesse, dat is waar, maar er is nog geen concreet voorstel op tafel gekomen. Tot die tijd zal ik er niet volledig mijn gedachten op richten", aldus Van Bommel.

Eerder berichtte De Telegraaf al dat Al Shabab niet alleen Van Bommel, maar ook Marc Overmars aan zich wil binden. Dit nadat voormalig Ajax-trainer Marcel Keizer ontslagen werd. Opvallend genoeg hebben zowel Van Bommel als Overmars onlangs hun contract bij Antwerp met een jaar verlengd, tot medio 2025. De trainer van Antwerp benadrukt dat hij momenteel gelukkig is bij de regerend Belgisch kampioen en dat er een mooie uitdaging ligt, vooral met het oog op de naderende Champions League.

Het blijft dus nog even afwachten of Van Bommel daadwerkelijk zijn vleugels zal uitslaan naar Saudi-Arabië, waar Al Shabab hem graag aan hun zijde zou zien. Voor nu blijft de voormalige voetballer en trainer gefocust op zijn huidige avontuur bij Antwerp, waar hij hoopt op succes in zowel de nationale competitie als op het Europese toneel.