×
Home Nieuws Livescore

Leicester City toont interesse in Feyenoord-spits Santiago Gimenez

Leicester City toont interesse in Feyenoord-spits Santiago Gimenez
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 11:32 uur

Feyenoord-spits Santiago Gimenez zal toch niet naar Nottingham Forest vertrekken, maar zijn toekomst in Engeland blijft nog steeds onzeker. Volgens berichten van de Mexicaanse tak van Fox Sports heeft nu ook Leicester City interesse getoond in de talentvolle aanvaller.

Na eerdere speculaties over een mogelijke overstap naar Nottingham Forest, lijkt het er nu op dat Gimenez andere opties heeft om zijn carrière voort te zetten in de Engelse competitie. Leicester City, dat bekend staat om zijn aanvallend voetbal en talentontwikkeling, zou de jonge Mexicaan graag aan hun selectie willen toevoegen.

De 21-jarige Gimenez heeft indruk gemaakt bij Feyenoord met zijn doelpunten en technische vaardigheden, waardoor hij de aandacht heeft getrokken van verschillende clubs in Europa. Met Leicester City als potentiële nieuwe bestemming, lijkt de spits een spannende nieuwe uitdaging tegemoet te gaan in de Premier League.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een transfer naar Leicester City, zullen de fans van zowel Feyenoord als de Engelse club gespannen afwachten om te zien waar de toekomst van Santiago Gimenez daadwerkelijk ligt.