×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona wil Jadon Sancho huren van Manchester United.

FC Barcelona wil Jadon Sancho huren van Manchester United.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 10:16 uur

FC Barcelona heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle Jadon Sancho, zo meldt de gerenommeerde Spaanse krant SPORT. De Catalaanse club heeft concrete plannen om de 24-jarige aanvaller van Manchester United aan te trekken. Met een huurovereenkomst hopen de Barça-bestuurders Sancho naar Camp Nou te halen en zo hun aanvalslinie te versterken.

Sancho, die bekend staat om zijn snelheid, dribbelvaardigheden en doelgerichtheid, wordt al geruime tijd in verband gebracht met diverse topclubs in Europa. FC Barcelona ziet in de Engelse international een waardevolle toevoeging aan het team, dat momenteel op zoek is naar versterkingen om weer mee te strijden om de hoogste prijzen in zowel de nationale competitie als in Europa.

De transfer van Sancho naar Barcelona zou een opmerkelijke stap zijn in zijn carrière, aangezien de aanvaller momenteel onder contract staat bij Manchester United. De Spaanse grootmacht hoopt echter met een aantrekkelijk huuraanbod de Engelsman te overtuigen om voor een tijdelijke periode de overstap naar La Liga te maken. Het is nog afwachten hoe de onderhandelingen tussen de clubs zullen verlopen en of Sancho openstaat voor een avontuur in Barcelona.