×
Home Nieuws Livescore

Stijn Spierings op weg naar Denemarken volgens L'Equipe.

Stijn Spierings op weg naar Denemarken volgens L'Equipe.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 10:08 uur

Voetballer Stijn Spierings staat mogelijk voor een overstap naar Denemarken, zo meldt het Franse medium L'Equipe. De middenvelder, afkomstig uit Alkmaar, lijkt dichtbij een transfer naar Brøndby IF, waar RC Lens ook bij betrokken is. De clubs zijn naar verluidt in gesprek over een akkoord dat de weg vrijmaakt voor Spierings om zijn carrière voort te zetten in de Deense competitie.

Spierings, die momenteel onder contract staat bij RKC Waalwijk, heeft indruk gemaakt met zijn spel en trekt daarmee de aandacht van clubs uit het buitenland. De 24-jarige middenvelder zou een nieuwe uitdaging zien zitten en lijkt enthousiast over de mogelijkheid om in Denemarken te gaan spelen. Brøndby IF, een van de topclubs in de Deense Superliga, ziet in Spierings een versterking voor het team en is vastbesloten om de transfer af te ronden.

RC Lens, de Franse club die ook betrokken is bij de onderhandelingen, ziet in Spierings een speler met potentie en wil hem graag toevoegen aan hun selectie. De clubs lijken op goede voet te staan en streven ernaar om snel tot een overeenkomst te komen. Voor Spierings zou een overgang naar het buitenland een nieuwe stap in zijn carrière betekenen en hem de kans geven om zich verder te ontwikkelen als voetballer.