×
Home Nieuws Livescore

Lookman spoorloos: Atalanta in paniek door Arsenal interesse

Lookman spoorloos: Atalanta in paniek door Arsenal interesse
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 22 augustus 2024 09:56 uur

Atalanta Bergamo heeft opnieuw te maken met een afwezige speler op de training. Na Teun Koopmeiners is nu ook Ademola Lookman niet verschenen op het trainingsveld van de Italiaanse club. De geruchtenmolen draait op volle toeren, met journalist Alfredo Pedulla van Sport Italia die meldt dat er bij Atalanta 'alarmbellen' afgaan vanwege de interesse van Arsenal.

De afwezigheid van Lookman voedt de speculaties over een mogelijke transfer naar de Engelse club. De aanvaller lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een overstap naar de Premier League, wat voor onrust zorgt binnen de gelederen van Atalanta. Met Arsenal dat naar verluidt nadert, groeit de onzekerheid rondom de toekomst van Lookman bij de Italiaanse formatie.

De situatie rondom Lookman werpt een schaduw over de voorbereiding van Atalanta op het nieuwe seizoen. De club zal nu moeten omgaan met de afwezigheid van een belangrijke speler en de mogelijke gevolgen van een aanstaande transfer. De fans van de club houden hun adem in en wachten gespannen af hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen.